SJUNG UT!

Att träna och utveckla sin röst är bra på så många olika sätt! Du blir tydligare, du får mer pondus och du når ut. Dessutom är det bra för din hälsa. Dels sparar du rösten och slipper problem med heshet och begränsningar i t ex tonhöjd och dels så är det en oerhörd tillfredsställande att känna hur din röst lyfter och bär iväg!

För dig som redan idag sjunger eller talar professionellt finns det fortfarande mycket att upptäcka och utveckla, inte minst genom Complete Vocal Technique. Oavsett om du är professionell artist eller badrumssångare kan jag hjälpa dig att förbättra din sångteknik!

Sånglektioner

Du har instrumentet och jag har verktygslådan. Därför planerar jag inte sånglektionerna i förväg, utan i stället är det du som bestämmer målet och riktningen. Vi utgår självklart från var just Du befinner dig i din utveckling och vad Du har för önskemål.

Tallektioner

Att träna sig i talteknik är bra, både för självkänslan och din röst. Särskilt för dig som brukar använda rösten mycket i ditt arbete, till exempel om du är idrottstränare, föreläsare, lärare, företagsledare eller skådespelare. Men det kan också vara bra för dig som helt enkelt inte är nöjd med din talröst. Jag erbjuder lektioner i talteknik med utgångspunkt i Complete Vocal Technique.

En lektion kan innehålla arbete med:
• Få mer volym utan att bli hes
• Förbygga heshet eller få hjälp med heshet
• Stöd och andning
• Output, vilket intryck du gör som talare
• Interpretation, att tolka en text


KONTAKT

Monk Produktion
CVT sångpedagog, sångerska, artist, kulturentreprenör
Ripvägen 18, 312 61 Mellbystrand
Tel: +46 731 52 60 10
E-post: monica@monkproduktion.se