DET HÄR ÄR MIN MELODI

Monk Produktion drivs av mig, Monica Christoffersson. Jag har min bas i Mellbystrand, strax väster om Laholm i Halland, där även Monk Produktions Sångstudio finns. Företaget bildades 2007 och jag arbetar både rikstäckande och internationellt. Bland mina uppdragsgivare hittar du allt från stora hotellkedjor och krogar med dinnershows till kryssningsfartyg. Jag tar även emot privata elever, både amatörer, professionella artister och showgrupper.

De första stegen på min artistkarriär togs när jag som 11-åring medverkade i musikalen Annie på Folkan i Stockholm. Min professionella karriär inleddes i början av 90-talet då jag arbetade som artist på Sunwing Resort/Hotel33. Efter fem år utomlands flyttade jag hem för att frilansa som artist. 

På min meritlista finns bland annat Cabaré Lorensberg, Silja Line, EMA Telstar, Julgalan, Birka Cruises, ett flertal studiojobb och  företagsevenemang  olika artistkonstellationer.

 Men mitt brinnande intresse för pedagogik och utbildning förde mig så småningom till Halmstad Högskola och sen  vidare till Köpenhamn för studier på Complete Vocal Institute. Efter fyra år blev jag auktoriserad  sångpedagog för Complete Vocal Technique (CVT).
Jag arbetar fortfarande som artist i bl a showkvintetten Milda Makter som levererar  underhållning i komikens tecken och håller den svenska musikskatten vid liv.


KONTAKT

Monk Produktion
CVT sångpedagog, sångerska, artist, kulturentreprenör
Ripvägen 18, 312 61 Mellbystrand
Tel: +46 731 52 60 10
E-post: monica@monkproduktion.se