UTVECKLA SÅNGEN TILLSAMMANS

Ofta kan en workshop eller en masterclass vara ett bra sätt att utveckla sången. Framför allt gäller det om ni är några stycken som sjunger tillsammans, antingen professionellt i en showgrupp eller i en kör på fritiden. En workshop kan antingen bygga på Complete Vocal Technique eller skräddarsys efter just era behov.

Complete Vocal Technique Workshop

Jag erbjuder en Complete Vocal Technique Workshop för till exempel musikskolor, musikhögskolor, körer, showgrupper, vokalensembler och musik/sångpedagoger.
En CVT Workshop består av en teknikdel, som tar upp ämnen från Complete Vocal Technique , och en praktisk del där ett visst antal sångare får individuell coachning i närvaro av resten av gruppen. Hela gruppen får medverka aktivt vid valda tillfällen i båda delmomenten.
I workshopen medverkar även en pianist.

En CVT Workshop kan byggas utifrån ett specifikt ämne eller moment, som till exempel Twang, Stöd, att sjunga pop/rytmisk musik, interpretation eller scennärvaro (att våga vara dig själv på scenen). Kostnaden beror på var och när den ska hållas, hur stor gruppen är, hur många dagar den omfattar och hur många timmar den ska innehålla. Kontakta mig så ger jag dig ett prisförslag.

Skräddarsydda workshops för grupper

Naturligtvis kan jag även ta fram skräddarsydda workshops för till exempel körer, vokalensembler, musikaluppsättningar, showensembler eller studios. Då får du tillgång till hela min verktygslåda full av sångtekniska verktyg som hjälper er att få fram det speciella sound eller uttryck ni letar efter.

Kontakta mig så kan vi tillsammans utforma precis den workshop som ni vill ha. 

Just nu kan jag inte ta emot fler sångelever. Håll utkik på mina sociala medier när läget ändras.


KONTAKT

Monk Produktion
CVT sångpedagog, sångerska, artist, kulturentreprenör
Ripvägen 18, 312 61 Mellbystrand
Tel: +46 731 52 60 10
E-post: monica@monkproduktion.se